Importanţa izolaţiei termice şi fonice este în continuă creştere, iar pe piaţă există în prezent o multitudine de soluţii de izolare, cea mai modernă și recomandată fiind izolația termică și fonică cu spumă poliuretanică.

Amicii Building, catalogată ca una dintre cele mai serioase și profesioniste firme din județul Bistrița Năsăud,  mai adaugă în catalogul serviciilor pe care le poate oferi, pe lângă cele de construcție și proiectare, și izolarea cu spumă poliuretanică.

„Această soluţie tehnică profesională este utilizată în aplicaţii rezidenţiale, comerciale şi industriale, ca o aplicaţie inovatoare şi versatilă în domeniul construcţiilor. Printre avantajele principale pe care le prezintă, pe lângă performanţele superioare de izolare, trebuie menţionată greutatea specifică mică, ce nu conduce la încărcarea semnificativă a structurii de rezistenţă, uşurinţa aplicării, şi etanşeitatea perfectă care este asigurată.  Aceasta acţioneazã ca o barierã fonicã și are o durată de viaţã mare și reprezintă o izolaţie mult mai eficientã decât vata”, au explicat reprezentanții firmei.

Este bine de ştiut că prin volumul de izolare al spumei poliuretanice cu celulă deschisă se reduc poluanții, praful și alergenii care pot pătrunde din afară la interior, în timp ce aceştia sunt blocaţi complet în anvelopa exterioară a construcţiilor în cazul alegerii soluţiei cu spumă poliuretanică cu celulă închisă.

În concluzie, se poate spune că spuma poliuretanică este foarte rezistentă în timp, are o stabilitate foarte bună, precum şi o siguranţă în exploatare deosebită. Prelungeşte viaţa efectivă a construcţiilor şi prezintă un grad de eficienţă energetică conform normelor şi standardelor naţionale şi mondiale.

 

Informaţii la tel.: 0740 158884 #AmiciiBuildingBistrita

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.