Amicii Building SRL, una dintre cele mai cunoscute firme de construcții din Bistrița Năsăud, își mărește echipa. Astfel, dacă ești în căutarea unui post de inginer construcții civile, industriale și agricole – execuție și îndeplinești condițiile de angajare, poți face parte din una dintre cele mai performante și serioase echipe.

Astfel, dacă ai studii superioare profil construcții, program de studii C.C.I.A./ F.I.I., experienţă minim un an  pe o poziție similară, constituie avantaj, abilităţi de organizare și comunicare, flexibilitate, adaptabilitate la situaţii diverse și permis de conducere categoria B și îți cauți de muncă, Amicii Building SRL reprezintă o oportunitate de neratat.

Între responsabilitățile din fișa postului se numără: organizarea și verificarea activităţii şantierului şi asigurarea execuţiei, desfăşurării şi finalizării lucrărilor în concordanţă cu proiectul, normele şi condiţiile de calitate, termenele stabilite, conform cerinţelor contractuale; realizarea şi urmărirea graficelor de execuţie; întocmirea jurnalelor de santier; controlarea calității lucrărilor pentru asigurarea prevederilor din documentațiile tehnice; coordonarea activităţii echipelor proprii, managementul echipei; evaluarea şi raportarea periodică până la finalizarea proiectului, verificarea lucrărilor executate; urmărirea aplicării legislației procedurilor și instrucțiunilor tehnice de lucru, precum și furnizarea datelor actualizate privind stadiul lucrărilor la ședințele interne, asigurarea comunicării cu clientul privind execuția lucrărilor.

Viitorul angajat al Amicii Building va avea o serie de beneficii, respectiv un pachet salarial atractiv, bonusuri în funcţie de performanţe, șansa de a lucra alături de o echipă tânără, dinamică şi profesionistă, un program de muncă full time, telefon şi maşină de serviciu și contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

Anunțul angajatorilor se adresează inclusiv profesioniștilor din acest domeniu din județul Suceava, sau județele vecine.

Pentru mai multe informații cei interesați pot suna la numărul de telefon  0758 086 216 – Gîvan Nicolaie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.