Primarul comunei Vulturești, Cornel Salamaha, este hotărât să continue modernizarea localității pe care o reprezintă. Astfel, pentru anul în curs, edilul a pregătit o serie de proiecte pe care le va depune pentru finanțare la Compania Națională de Investiții.
Cornel Salamaha a subliniat că între prioritățile pe care le are în acest an, pe lângă buna gestionare a pandemiei de coronavirus, se numără modernizarea drumurilor, reabilitarea și modernizarea unității școlare, precum și cele două dispensare umane din comună.

„Avem în lucru documentația pentru modernizarea a două drumuri, respectiv Drumul Comunal nr.1 și Drumul Comunal nr. 4, pentru Căminul Cultural din Pleșești, dar și pentru Dispensarele din Pleșești și Valea Glodului. Totodată, în acest an vrem să începem lucrările la ce-a de-a treia Școală din comună care nu a fost modernizată până acum și să terminăm lucrările la drumul de pe Hreațca”, a declarat primarul comunei Vulturești, Cornel Salamaha.

Edilul a adăugat că, împreună cu localitățile Bunești și Hârtop, a fost depus spre finanțare proiectul ce privește racordarea satelor comunei la gaz metan.
Acesta a adăugat că în prezent așteaptă aprobarea bugetului naţional pentru ca mai apoi să poată aproba și bugetul comunei.

„Sper ca bugetul de anul acesta să fie asemănător cu cel al anului trecut, pentru a putea pune în practică toate investițiile pe care mi le-am propus”, a conchis primarul comunei Vulturești, Cornel Salamaha.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.