„Nimeni nu va face o Bucovină mai frumoasă și mai prosperă, ca acest om minunat, cu daruri de la Dumnezeu!”

magdinProbabil că nu o dată ați auzit de Petre Magdin: cel mai mare realizator de televiziune, care a promovat rockul românesc, aranjor muzical, cântăreț, compozitor, muzician, orchestrator și producător de muzică. Totodată, numele său se leagă de muzica românească, dar mai ales de existența rock’n roll-ului în România, de trupele înființate de el, precum Modern Group, Dixie și orchestra omonimă numelui său, Orchestra Petre Magdin, precum și de suținerea aranjamentelor muzicale și orchestrale ale unor soliste și soliști de prestigiu.

Petre Magdin, alături de soția sa, Ana Moroșanu Magdin, jurnalist național și internațional, analist politic și social, cu funcții importante în mai multe publicații din țară și străinătate, recunosc că, a fost o bucurie pentru ei să audă că primarul  care este cunoscut în toată țara pentru realizările din comuna sa, își dorește să dezvolte întreg județul Suceava. Cei doi, își amintesc cu drag și astăzi, de ziua în care l-au cunoscut pe edilul de la Pojorîta, Ioan Bogdan Codreanu.

Ioan Bogdan Codreanu, candidat PMP la Consiliul Județean Suceava„De comuna Pojorîta, ne leagă unele dintre cele mai frumoase amintiri din această lume, oameni minunați, prieteni de suflet, pe care ni i-am făcut cu ocazia lansării cărții scriitorului Ștefan Străjeri, care este născut în comuna Pojorîta și care a copilărit alături de Ioan Bogdan Codreanu. Astfel, în primăvara anului 2014, o lumină de om, Ioan Bogdan Codreanu, a organizat un eveniment cultural în localitatea în care s-a nascut și în care este primar, eveniment prin care a  venit în sprijinul prietenului său din copilarie, Ștefan Străjeri, care a scris o capodoperă de carte, «Românii Americani de la Marile Lacuri».  Așa am ajuns noi în localitatea Pojorîta, care pare un colț rupt din Rai.  Așadar, ne leagă amintiri frumoase, prietenii care ne vor rămâne în suflet toată viața”, au declarat, pentru SuceavaLive, Ana și Petre Magdin.

Aceștia au acceptat să vorbească și despre calitățile pe care le-au remarcat la tânărul primar, calități care, spun ei, în mod sigur îl vor ajuta pe primar să demonstreze încă o dată că, tot ce aud ceilalți despre această comună, este strâns legat de numele Ioan Bogdan Codreanu.

„Nu știu dacă este vreo calitate pe care să nu o poată aprecia cineva la omul Ioan Bogdan Codreanu. Prima calitate cu care cucerește, este aceea de bun român, apoi, toată lumina pe care o emană datorită credinței în Dumnezeu, bunătatea pe care rar o mai întâlnești în zilele noastre la oameni. Toate calitățile sale emană iubire pentru oameni, prietenie, dăruire și dorința de a face lucruri care să vină în sprijinul cetățenilor. El își dorește ca, datorită acțiunilor pe care le intreprinde, să le facă oamenilor viața mai frumoasă. Ce ne putem dori mai mult de la un om care conduce viețile oamenilor dintr-o localitate, un județ, o țară…? Secretul reușitei sale este credința în Dumnezeu, iubirea pentru locul în care s-a nascut, iubirea pentru oamenii din acel sat”, au mai subliniat cei doi.

De ce ar fi nevoie de Ioan Bogdan Codreanu la cârma județului Suceava?

Este o întrebare pe care și-o pun zilnic și oamenii din acest județ, dar și cei care aud că un primar și-a propus să vină în sprijinul colegilor săi din administrațiile locale și să candideze pentru șefia Consiliului Județean Suceava.

„La cât este de pregătit Ioan Bogdan Codreanu, la câta iubire de țară și de neam îi curge prin vene, cum iubește și divinizează Bucovina, noi l-am vrea președinte al țării, dar, dacă județul Suceava are acest mare privilegiu, ca un om cum este Ioan Bogdan Codreanu, să preia cârma județului Suceava, noi zicem să facă orice să-l păstreze, să-l ajute și să-l pună urgent în această funcție, pentru că, nimeni nu va face o Bucovină mai frumoasă și mai prosperă ca acest om minunat, cu daruri de la Dumnezeu! Nimic nu este întâmplător în această lume, dar când Dumnezeu dă semne, omul trebuie să vadă și să acționeze dacă vrea să-i fie bine. Așadar, este nevoie de Ioan Bogdan Codreanu la cârma județului Suceava”, au transmis Ana și Petre Magdin.

Ana Moroșanu Magdin și Petre Magdin, mesaj pentru locuitorii județului Suceava

„Mesajul nostru pentru bucovineni, este că-i iubim, iubim Bucovina cu oamenii ei cu tot și dincolo de orice culoare politică, important este omul. Trebuie să ne trezim și să nu mai lăsăm la conducerea localităților, județelor, a țării, oameni care nu ne iubesc și oameni cărora nu le pasă de sufletele și de viața noastră. De aceea, îndemnul nostru cu toată dragostea și recomandarea scrisă din inimă, este Ioan Bogdan Codreanu! Pentru acest om minunat, mesajul nostru este: steagul sus, fruntea sus, inima și mintea înainte pentru că, Dumnezeu te vrea la cârma Sucevei. Te iubim, ne ești foarte drag, apreciem toată lupta, toată munca și toate realizările pentru locuitorii din Pojorîta”, au conchis cei doi.

Ioan Bogdan Codreanu este candidatul Partidului Mișcarea Populară, la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, la alegerile din 5 iunie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.