Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Ovidiu Heiuş, a anunţat că în luna octombrie au fost descoperite la persoane fizice venituri suplimentare de peste 30 de milioane de lei care nu au putut fi justificate.

Lucian Ovidiu Heiuş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pe primul loc s-a situat o persoană fizică din judeţul Bihor unde inspectorii ANAF au constatat un venit suplimentar de 12,5 milioane de lei.

Ştiţi că în fiecare lună vă prezentam rezultatele controalelor pe care le facem la persoane fizice. În luna octombrie am constatat venituri suplimentare de 30,7 milioane de lei. Creanţele fiscale aferente acestor venituri suplimentare sunt în valoare de 5,9 milioane de lei, iar primele trei persoane ca şi diferenţa veniturilor declarate şi veniturile estimate de noi sunt următoarele. La o persoană fizică din judeţul Bihor s-a constatat un venit suplimentar de 12,5 milioane de lei, la o persoană din judeţul Satu Mare – o diferenţă de 7,9 milioane de lei şi la o persoană din Bucureşti din Sectorul 1, o diferenţă de 7,2 milioane de lei. Deci sunt sume mari la care am descoperit aceste diferenţe nedeclarate şi care nu au putut să fie justificate”, a afirmat preşedintele ANAF, citat de news.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.