Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a blocat toate conturile lui Radu Mazăre. El a lăsat de înţeles că ar putea renunţa la postul de primar. Radu Mazăre este cercetat pentru luare de mită şi fals în declaraţii, fiind acuzat că a luat mită 175 de mii de euro de la Avraham Morgenstern, reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinţe sociale „Henri Coandă”, pentru a-l ajuta să câştige licitaţia şi pentru a mări, ulterior, valoarea contractului. Primarul Constanței s-a prezentat pentru a 18-a oară la sediul poliţiei, fiind cercetat sub control judiciar.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat că are toate conturile blocate de ANAF. El susţine că are informaţii din interiorul ANAF, conform cărora decizia a fost luată la presiunea procurorilor de la DNA.

Foarte supărat, Mazăre a lăsat de înţeles că ar putea renunţa la postul de primar. “Mi se face lehamite, mă gândesc să renunţ”, a declarat Mazăre.

Marţi, 12 august, Radu Mazăre s-a prezentat pentru a 18-a oară la sediul Poliţiei Constanţa, el fiind cercetat sub control judiciar în dosarul campusului social Henri Coandă. Radu Mazăre este acuzat de procurorii anticorupţie că a luat mită 175 de mii de euro de la Avraham Morgenstern – reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinţe sociale „Henri Coandă”, pentru a ajuta firma să câştige licitaţia şi pentru a mări, ulterior, valoarea contractului.

Primarul Constanţei a fost încătuşat, pe data de 8 aprilie, de către DNA, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită. Pe data de 16 aprilie, procurorii au anunţat extinderea urmăririi penale a primarului Mazăre, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de fals în declaraţii. Pe data de 17 aprilie, DNA a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de Alexandru Mazăre, senator în Parlamentul României, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.

sursa: evz.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.