A trecut mai bine de o lună de la incidentul care i-a avut drept protagoniști pe Dan Alexa și Anamaria Prodan. Impresara a fost filmată în timp ce îi aplică un croșeu de dreapta lui Alexa, iar mulți s-au întrebat ce a determinat-o să facă un astfel de gest.

Potrivit acesteia, incidentul a fost alimentat de un reproș făcut de Dan Alexa. Mai exact, acesta i-a reproșat că l-a adus pe Tiram, israelianul care a făcut penalty în meciul jucat de Astra, în acea seară. Nervoasă din cale afară, impresara s-a scăpat și a comis gestul pe care acum și-l asumă și îl regretă.

„Mi-a zis că e vina mea, că eu l-am adus pe Tiram. Israelianul care a făcut penalty în primul meci. Era presiune mare pe mine, eu am insistat pentru jucător. Nu puteam rezilia, pentru că avea contract pe trei ani. A fost o greşeală din partea mea să reacţionez aşa. În cele din urmă, după o săptămână, băiatul a reziliat, am găsit o metodă să plece. Alexa e tânăr, a urcat frumos în carieră și e un timp care îi înfruntă pe toți, Am greșit când l-am lovit. Aveam nervi și era și adrenalină. Avem o relație foarte bună, suntem o familie”, a explicat Anamaria Prodan.

 

 

 

sursa: www.spynews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.