Emoțiile din timpul ultimului jurnal prezentat la Antena 1 au atins cote maxime, după ce colegii i-au făcut o surpriză Ancăi Lungu. Aceștia au pregătit un material cu şi despre frumoasa jurnalistă, momente pe care le-a trăit atât în fața camerelor de filmat, cât și în bucătăria ei, unde face adevărate opere culinare.

În momentul în care surprizele s-au mutat în platoul ştirilor, Anca Lungu a lăsat la vedere burta de gravidă. Vedeta urmează să devină mamă pentru a doua oară în doar câteva luni.
O să vă urmăresc de la Nisa. Au fost 15 ani minunaţi, jumătate din viaţa mea. Nu aveam încă 17 ani când am avut prima emisiune la Antena 1 Suceava. Au fost 15 ani minunaţi! Antena 1 pentru mine chiar este o familie. Nu mă despart de ea. Nu e sfârşitul poveştii. Voi fi corespondentul Observatorului de la Nisa, acolo unde o să încep o viaţă nouă”, a spus Anca Lungu.
După ce a încheiat jurnalul de seară, fosta prezentatoare TV a făcut public un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.
A fost o zi atât de intensă, încât n-am mai găsit resurse să scriu un «rămas bun»și aici. Tot ce pot spune după cei 15 ani este «mulțumesc»! Mulțumesc celor care au crezut în mine, mulțumesc pentru șansa enormă pe care am primit-o, mulțumesc pentru viață frumoasă pe care mi-am câștigat-o făcând ce-mi place mai mult și mai mult, mulțumesc familiei și colegilor, mulțumesc vouă, că m-ați însoțit de-a lungul anilor și mulțumesc Celui de Sus pentru toate binecuvântările. Simț recunoștință până în măduva oaselor și o satisfacție enormă izvorâtă din dragostea cu care am fost și sunt înconjurată”, a scris Anca Lungu pe pagina ei de Facebook.

Anca Lungu a divorțat vara trecută

Fosta prezentatoare Tv a divorțat de al doilea soț la sfârșitul lunii iunie 2017. Ea și Ștefan Lungu s-au despărțit, în secret, la notar. Cei doi s-au căsătorit, tot în secret, în 2014, în acelaşi an, în care s-a născut fetiţa lor, Natalia.

 

Sursa: www.cancan.ro

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.