Transportul internațional rutier se adresează unei game variate de călători care au un loc de muncă în afara țării de unde provin, care vizitează anumite destinații, care pleacă în concedii pentru a se relaxa, etc. Transportul rutier se bazează pe sustenabilitate și pe dubla utilizare a unui regim de deplasare astfel încât transportul se efectuează în condiții de siguranță într-un timp optim iar costurile sunt mai mici, comparativ cu transportul feroviar sau aerian.

Principalul obiect de activitate al societății And-Flor din Suceava este transportul internațional de persoane cu autocarul sau cu microbuzul în țări ale Europei precum Austria, Belgia, Cehia, Luxemburg, Franța, Germania, Slovacia, Olanda din diverse orașe ale României. Compania dispune de o logistică bună, de personal cu experiență, factori care asigură o foarte bună calitate a serviciilor oferite și un număr  tot mai mare de clienți. Lunga activitate în domeniul transportului de persoane, activitate desfășurată din anul 2002, a contribuit la formarea unui colectiv de profesioniști cu care poți călători în condiții de maximă siguranță.

And-Flor este unul dintre liderii transportului de persoane pe plan internațional din județ, cu plecări zilnice și direct la destinația dorită de către client.

Compania pune la dispoziție bilete ieftine pentru curse efectuate rapid cu mijloacele de transport care fac parte din parcul auto propriu, vehicule moderne, sigure, conduse de șoferi profesioniști în domeniu. Vasta experiență a acestora în transportul persoanelor, contribuie la misiunea de a călători alături de un personal calificat care are grija de a păstra siguranța pasagerilor la un nivel cât mai optim. Atât autocarele cât și microbuzele And-Flor sunt eficiente, comode și elegante și reprezintă o modalitate mult mai apropiată decât mașina personală pentru a călători, lucru care face această modalitate de transport să fie ideală pentru deplasările în afara granițelor țării.

Ca și noutate în parcul auto este un autocar Setra 416 HDH, fabricat în anul 2002 cu 53 de locuri disponibile, care are dotări full din gama Royal Class cu scaune rabatabile, 3 televizoare cu ecran LCD și aer condiționat cu reglare individuală.

În afară de serviciul principal de transport persoane, compania And-Flor desfășoară și  servicii privind transportul coletelor cu preluare și livrare direct la adresă, servicii privind transportul mașinilor noi sau second hand pe platforme omologate și autorizate la locația indicată de client și servicii privind închirierile auto, atât microbuze cât și autocare pentru diverse scopuri.

Pe site-ul companiei And-Flor, www.and-flor.ro vei găsi informații utile în legătură cu rutele practicate, cu prețurile aferente fiecărei destinații, cu ofertele valabile în acest an, poți face rezervări online sau poți afla datele de contact pentru a lua legătura cu reprezentanții firmei.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.