Primăria comunei Vicovu de Jos organizează, între 1 și 5 iunie, evenimentul Zilele Vicovului, ce va aduce în fața vicovenilor artiști consacrați atât din sfera folclorului, cât și a muzicii ușoare. 

Astfel, anul acesta, Zilele Vicovului debutează cu un eveniment deosebit dedicat zilei copilului. Manifestările vor debuta la ora 14:30, în parcul central al comunei, iar cei mici se vor  putea bucura de mascote, baloane colorate, pictură pe față, muzică, dulciuri și multe alte surprize.
Vineri, 2 iunie, începând cu ora 12:30, va fi inaugurat Centrul Cultural „Sofia Vicoveanca” din Vicovu de Jos, iar de la ora 19:00, vicovenii se vor putea bucura de spectacole deosebite, susținute de Andra, Sofia Vicoveanca, Andreea Haisan și Taraful Florin Mucea.
„Vă așteptăm să împărtășim bucuria unei zile care va rămâne în istoria comunității!”, au transmis organizatorii.
Seria evenimentelor continuă și duminică, 4 iunie, cu Stânsura de Rusalii, un frumos obicei care dăinuie de ani buni.
La Strânsură, cei prezenți se vor putea bucura spectacolele susținute de Aurel Tămaș, Paul Ananie, Oana Tomoioagă, Grigore Gherman, Viorica Macovei și Robert Târnăveanu.
„Luni, 5 iunie, avem bucuria de a vă invita la inaugurarea noului teren de sport care va găzdui un meci de handbal de excepție!
Vicovu de Jos, echipa antrenată de prof. Mihai Luța și Selecționata României U20, antrenată de vicoveanul Vasile Boca vor susține un meci demonstrativ care va deschide șirul de evenimente sportive ce vor fi susținute aici.
Iubitori ai sportului, și nu numai, vă așteptăm cu drag!”, au transmis organizatorii.
Evenimentele sunt organizate de Primăria și Consiliul Local Vicovu de Jos.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.