În perioada 24 – 26 iunie vor avea loc Zilele Sucevei, eveniment la care vor concerta artiști consacrați. Astfel, pe scena ce va fi amplasată pe Esplanada Casei de Cultură a Sucevei vor urca Andra, The Motans, Inna și Alexandra Cuza. De semenea, potrivit progamului, la finalul concertului de pe 26 iunie, în Centrul Sucevei va fi un foc de artificii.

Trebuie precizat că în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Suceava va fi supus votului proiectul de hotărâre privind alocarea sumei de 500.000 de lei pentru organizarea Zielelor Sucevei.

 

Programul Zilelor Sucevei
Pe data de 24 iunie, de la ora 16:00, pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor va avea loc un spectacol de muzică populară, în timp ce de la ora 18:00, la Hotel Balada, Primăria Sucevei,  în colaborare cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, va organiza „Seara valorilor sucevene”.

În data de 25 iunie, la Biserica „Sfântul Gheorghe” Mirăuți din Suceava se va oficia o slujbă de pomenire a sucevenilor care au decedat de Covid-19 în perioada martie 2020 – iunie 2022. În aceeași zi,  la ora 19:30 este programat un spectacol pe Esplanada Casei Culturii din Suceava cu Alexandra Cuza și Andra.

În seara de 26 iunie, începand cu ora 19:30 în centrul Sucevei vor concerta The Motans și Inna, iar la ora 21:30 sucevenii prezenți vor putea asista la un foc de artificii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.