Andrei Cîmpan, tânărul de 21 de ani originar din comuna suceveană Comănești, a devenit campion european la Culturism, după ce s-a situat pe primul loc la categoria specială, Men’s Bodybuilding Wheelchair, din cadrul Campionatelor Europene de la Santa Susanna, Spania.

„Andrei Cîmpan a reușit vineri, la Santa Susanna, Spania, pe scena Campionatului European de Culturism și Fitness din Spania, să obțină locul I la categoria specială (Men’s Bodybuilding Wheelchair).
E o categorie destinată persoanelor cu dizabilități, însă asta nu face mai puțin important rezultatul lui Andrei.
E un rezultat de excepție al unui tânăr care, în ciuda unui handicap din naștere (un picior e puțin mai scurt decât celălalt), a reușit să își găsească un drum în viață.
La 21 de ani ai săi, Andrei mai are un titlu de campion mondial (în 2020) și unul de campion european (în 2021).
E instructor de fitness la Semtex Gym Suceava și student în ultimul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul USV Suceava.
Felicitări, Cîmpan Andrei!”, au transmis cei de la Big Arms Society.
Suceveanul a fost felicitat personal de președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness, dr. Rafael Santonja, și de președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean.
De menționat este că Primăria comunei Comănești l-a premiat pe sportivul Andrei Cîmpan pentru performanțele pe care le-a atins în luna iulie a anului trecut, atunci când a câștigat titlul de Campion European la Culturism. Potrivit edilului Grigoraș Păstrăv, sportivul a mai fost premiat de către unitatea administrativ teritorială și în toamna anului 2020, când a obținut titlul de Campion Mondial la Culturism (Juniori).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.