Duminică, 15 noiembrie, liderul PMP Suceava, Marian Andronache, a convocat o ședință online cu cei care, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, își doresc să ocupe un loc în Parlamentul României, din partea PMP.

Surprinzătoare chiar și pentru Marian Andronache a fost prezența la ședință, în mediul online intrând alături de el doar jumătate din candidați, ceilalți afirmând că nu doresc să ia parte la discuții și nici să mai fie asociați cu această campanie electorală.

Mai mult decât atât, destabilizarea echipei PMP Suceava este din ce în ce mai evidentă și dacă ar fi să luăm în calcul atitudinea puținilor aleși locali pe care PMP îi are.

De curând, primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu a contestat prezența băcăuanului Marian Andronache pe o listă la Suceava, precum și a botoșăneanului Doru Lefter, declarând că va anunța public în scurt timp cu cine votează.

De asemenea, într-o emisiune recentă, deputatul PNL de Suceava Ioan Balan și-a exprimat susținerea pentru proiectele admnistrației publice din comuna Mitocu Dragomirnei reprezentată de pmp-istul Radu Reziuc.

Acesta a spus că actualul primar al comunei Mitocu Dragomirnei încearcă, încă din anul 2008, să intre în Partidul Național Liberal, însă, la Mitocu Dragomirnei a avut întâietate până acum, întotdeauna, fostul edil Danuț Solcan.

De altfel, tot mai mulți oameni care la alegerile locale din acest an munceau pentru Partidul Mișcarea Populară Suceava, de data asta aleg neimplicarea și se feresc să promoveze ideile partidului.

Deși liderul PMP Suceava a încercat să țină ascuns că este infectat cu noul coronavirus, până când reporterii SuceavaLive au arătat acest fapt, pauza din spațiul public a reprezentat un nou dezavantaj pentru candidatura sa.

Dezinteresul membrilor PMP se datorează și demisiei din funcția de prim-vicepreședinte a primarului Ioan Bogdan Codreanu, mulți dintre oameni considerând astăzi că nu au pentru cine lupta, aceștia regăsindu-se într-un număr considerabil în profilul de candidat al edilului.

Cifrele de la alegerile din 6 decembrie vor demonstra, cu siguranță, că liderul PMP Suceava a fost lăsat baltă chiar de mulți dintre apropiații săi, în felul acesta ajungând să trăiască pe propria piele trădarea pe care a oferit-o, la rândul său, la alegerile locale.

Cei care nu vă implicați: ÎMPREUNĂ CONTAȚI!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.