Traian Andronachi a decis să renunțe la PSD, deși era unul dintre candidații acestui partid la Primăria Rădăuți.El își va încerca norocul la alegeri din partea Partidului Uniunea pentru Rădăuți, o formațiune politică care urmează să fie înregistrată. Mai mult, avocatul rădăuțean este președintele acestui partid.

Traian Andronachi va candida din partea acestei formațiuni și că are alături o echipă de oameni valoroși.

Avocatul rădăuțean a subliniat că ”UpR înțelege să activeze în viața publică a municipiului Rădăuți numai în baza următoarelor valori” :

ADEVĂR. Oricât de incomod sau neplăcut, adevărul este fundamentul necesar pentru orice acțiune de interes public. Partidul nostru va acționa pentru transparența totală a actului administrativ și a motivelor pentru care se face, dar mai ales, nu se face ceva la nivelul orașului Rădăuți.

b) PROFESIONALISM. Membrii partidului nostru, care vor ajunge în funcții publice, își vor face datoria față de alegători, conform angajamentelor asumate și nu în funcție de interese personale, interese pe care înțeleg să le subordoneze interesului public, pe toată durata în care vor face parte din UpR. De asemenea UpR e deschis colaborărilor cu specialiști din diferite domenii, în vederea accesării fondurilor europene, care sunt cea mai rapidă cale de a obține finanțări nerambursabile.

c) ABNEGAȚIE. Membrii UpR se angajează să caute continuu soluții viabile pentru revigorarea orașului Rădăuți, soluții pe care să le prezinte public în vederea obținerii aprobării cetățenilor orașului.

d) CIVISM. Istoric vorbind, municipiul Rădăuți a fost mereu un oraș cosmopolit pe teritoriul căruia au conviețuit pașnic mai multe etnii. După o lungă perioadă în care ne-am scindat din diverse motive, UpR consideră că a venit timpul să adunăm într-un singur grup, al rădăuțenilor, toți cetățenii care înțeleg că soluțiile bune pentru orașul lor nu vin de nicăieri altundeva decât de la ei și voința lor. A venit timpul ca administrația locală să nu mai fie decisă de la Suceava sau București ci direct de Primarul ales de rădăuțeni, un om pe care îl cunosc și cu care se salută pe stradă.

e) RESPECT. UpR va acționa numai în funcție de interesele cetățenilor din Rădăuți și va respecta rezultatele consultărilor populației efectuate prin sondaje de opinie. Noi înțelegem să ne respectăm alegătorii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.