Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a scos la concurs nouă posturi pentru profesori universitari, trei de lector şi cinci posturi de şef de lucrări.

Potrivit conducerii universității, cele mai multe angajări se vor face la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, unde este nevoie de trei profesori, patru conferenţiari şi un şef de lucrări.

Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management caută un şef de lucrări şi un profesor, iar la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării se caută un profesor.

Și cei de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport caută un lector, doi conferenţiari şi un profesor, pe când cei de la Facultatea de Inginerie Alimentară să fie interesați de angajarea un conferenţiar şi doi şefi de lucrări.

Și cei de la Silvicultură vor un şef de lucrări, iar la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică sunt scoase la concurs un post de profesor, două de conferenţiar şi unul de lector, iar cei de la Istorie şi Geografie recrutează doi profesori şi un lector.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.