IPJ Suceava a fost sesizat vineri, 08 noiembrie, despre faptul că persoane necunoscute sustrag componente metalice din zona porţii de acces în incinta bazei de recepţie Fălticeni, ce aparţine unei societăți comerciale din localitate.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului l-au identificat pe un bărbat de 27 ani, din județul Bihor, angajatul unei firme din județul Bihor, precum şi două ansambluri metalice dislocate din zona porţii de acces, în incinta bazei de recepţie.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că suspectul şi un bărbat de 41 ani, din judeţul Bihor, angajaţi ai unei firme din municipiul Oradea, județul Bihor, au executat o lucrare pe raza municipiului Fălticeni, ocazie cu care s-au hotărât, de comun acord, să sustragă cele două ansambluri metalice care deserveau o cale ferată dezafectată, ce asigura transportul vagoanelor între Gara Fălticeni şi baza de recepţie.

Prejudiciul a fost recuperat, componentele metalice fiind lăsate în custodia şefului bazei de recepţie, până la definitivarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.