Sâmbătă, 28 septembrie, la ora 22.22, C.V., domiciliat în oraşul Babadag, județul Tulcea a sesizat că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din incinta unui şantier de pe strada Voroneţ, din oraşul Gura Humorului.

În urma efectuării cercetării la faţa locului a rezultat că C.V. este şef de şantier în oraşul Gura Humorului, str. Voroneţ la construcţia unei pensiuni. 

Muncitorii care lucrează la construcţia acestei pensiuni sunt cazaţi în incinta şantierului. La 28.08.2019, în jurul orei 22.20 mai mulţi angajaţi au surprins pe strada, în dreptul intrării în şantier, două persoane care încărcau într-un autoturism Volkswagen Caddy mai multe panouri pentru cofraj. La vederea angajaţilor cele două persoane au plecat cu autoturismul de la faţa locului. 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că doi angajaţi ai societăţii, respectiv I.T., de 62 ani, din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea şi I.M., de 37 ani, din oraşul Babadag, județul Tulcea, au comercializat aceste panouri lui O.P., de 24 ani, din orașul Frasin, iar acesta a fost prezent la faţa locului şi a încărcat o parte din panouri în autoturism. 

S-au sustras aproximativ 10 panouri de cofraj în valoare de 750 lei. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.