Angajatii primariei din comuna gorjeana Bolbosi sunt suparati ca noul primar le-a cerut sa respecte programul de lucru de opt ore, in conditiile in care multi dintre ei plecau acasa dupa doar cateva ore.

Primarul Viorel Rotaru (PSD), care si-a inceput mandatul in toamna anului trecut, marturiseste ca stie problema din campania electorala, cand multi localnici s-au plans de programul functionarilor institutiei.

„Veneau la ora 9.,00 la serviciu si la 11,00-12,00 mergeau acasa sa manance, dar nu se mai intorceau. Problemele sunt cu salariatii mai in varsta. Un domn se plangea catre ceilalti colegi ca se simte ca o pasare in colivie sa stea la lucru de la 8.00 la 16.00, iar un alt functionar spunea ca este ca in detentie”, a declarat Rotaru pentru Adevarul.ro.

Primarul a povestit ca a auzit de mai multe situatii in care veneau cetatenii sa isi plateasca impozitele sau solicitau eliberarea unei adeverinte si nu gaseau pe nimeni. „Din cei 15 salariati erau doar 3-4 la lucru, care motivau ca ei nu sunt cu stampila”, spune Rotaru.

In prezent, angajatii trebuie sa semneze condica de prezenta, chiar daca acest lucru ii nemultumeste.

 

 

Sursa: ziare.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.