Marți, 21 aprilie, la ora 08.55, Poliţia mun. Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul un bărbat de 63 ani, din mun. Fălticeni, a fost găsit căzut într-o încăpere din incinta unui centru de colectare fier vechi, fiind inconștient.

C. Neculai era angajat la centrul de colectare, cu contract de muncă din anul 2019. Acesta s-a prezentat la sediul societății la data de 20.04.2020, ora 17.00, desfășurând activitatea de pază a acestuia.

În dimineața zilei de 21.04.2020, ora 08.55, bărbatul a fost găsit căzut în holul din clădirea sediului societății, în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Ambulanței Fălticeni, care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, timp de 30 de minute, la ora 09.40 fiind declarat decesul persoanei în cauză.

La examinarea exterioară a cadavrului, nu au fost descoperite urme vizibile de violență.

Din discuțiile purtate cu ginerele persoanei decedate, s-a stabilit faptul că acesta nu se afla înscris la niciun medic de familie, iar în ultima perioadă de timp nu a locuit în străinătate, nu a fost internat în spital și nu a prezentat simptome specifice infecției cu COVID-19. De asemenea, bărbatul declară că socrul său suferea de afecțiuni cardiace.   

     

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.