Deputatul  PNL de Suceava Angelica Fădor i-a adresat o interpelare ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, privind situația drumurilor din județul Suceava.

Deputatul sucevean a subliniat că județul Suceava are una din cele mai mari rețele de drumuri naționale din țară, totalizând circa 600 de kilometri. După această iarnă care s-a prelungit și în primăvară, ca urmare a procesului îngheț-dezgheț, mai multe tronsoane ale drumurilor naționale din județ au fost afectate și au apărut gropi.

„Ținând cont că urmează sezonul de vară, când în județ vin foarte mulți turiști, ar trebui ca drumurile naționale din județul Suceava să fie reparate pentru a asigura siguranța traficului rutier.

În aceste condiții, pentru că vremea permite efectuarea de lucrări vă întreb dacă:

-în programul de reparații prevăzut pentru acest an sunt alocate fonduri pentru refacerea carosabilului afectat de pe raza județului Suceava?

-există șanse ca podul care traversează râul Suceava la Milișăuți pe DN 29 să fie refăcut în acest an?

-ce program de modernizări de drumuri naționale există pentru județul Suceava în anul 2021?”, l-a întrebat deputatul Angelica Fădor pe ministrul Transporturilor și Infrastructurii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.