Deputatul PNL de Suceava Angelica  Fădor a anunțat că a fost suplimentat  bugetul proiectului prin care copiii vor primi tichete sociale pentru rechizite școlare, în valoare de 500 lei fiecare.
Pentru a benefica cât mai mulți copii de aceste tichete, bugetul proiectului a fost suplimentat de la 130 milioane la 216,26 milioane de lei. De acești bani se vor bucura preșcolarii și școlarii din ciclul primar și gimnazial care provin din familii cu venituri modeste.
„Tichetele sociale în format electronic oferă beneficiarilor posibilitatea alegerii rechizitelor școlare pentru copiii care frecventează o unitate de învățământ de stat – grădiniță sau școală generală, programul urmând să fie implementat pe parcursul a 2 ani școlari”, a declarat deputatul PNL Angelica Fădor.
Sprijin educațional pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru categoriile de elevi cei mai defavorizați este un proiect implementat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în parteneriat cu Ministerul Educației și finanțat prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014-2020, având o alocare de 216,26 milioane de lei și 431.000 beneficiari finali eligibili

3 Responses

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.