Această săptămână este cea pregătitoare pentru sărbătoarea Crăciunului, așa că nu e nicio minune că oamenii fac antrenamente.

Vă puteți antrena pentru spiritul sărbătorilor vineri, 19 decembrie, la Casa de Cultură a orașului Gura Humorului când, cu prilejul Festivalului „20 de ani lumină”, spectacolul aferent lunii decembrie, Sorin Poclitaru îi aduce în recital pe Vasile Mardare și grupul Orizont 77. Spectacolul va începe la ora 19:00 și sunt toate șansele ca în cadrul lui să se lanseze noul CD al lui Vasile Mardare – „Eu și prietenul meu”, volumul 2, „Povestea merge mai departe” – cu creații pe versurile lui Sorin Poclitaru.

De asemenea, sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 21:00, pe scena clubului boem La Fierărie se desfășoară recitalul „Dacă mai crezi în mine”, susținut de Adrian Beznă și Cătălin Ungureanu.

Ambele evenimente propun seri dedicate folkului și poeziei, menite fiind să ne transpună în spiritul Crăciunului. Vă sfătuim să verificați dacă mai sunt locuri înainte de a vă porni la drum.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.