În cadrul ședinței de Consiliu Local, care va avea loc în data de 27 februarie, deliberativul va dezbate subiectul racordării Complexului Comercial Bazar la sistemul centralizat de încălzire al municipiului Suceava.

Potrivit viceprimarului Lucian Harșovschi, acesta este un proiect care va fi demarat chiar de anul acesta și care va fi executat în două etape, astfel: prima etapă cuprinde instalarea branșamentului termic din rețeaua publică de termoficare, iar cea de-a doua etapă implică execuția instalației de încălzire, montajul și instalarea modulelor termice.

Potrivit proiectului de hotărâre, vor fi montate: instalația de încălzire “apă-caldă” cu distribuție orizontală; corpuri de încălzire de tip aeroterme și perdele de aer pentru a împiedica pătrunderea frigului.

„În vederea realizării lucrărilor vom aproba suma de 22.212,34 mii lei. Sunt lucrări așteptate mai ales de comercianții din incinta complexului, pe care dorim să le finalizăm cu celeritate”, a precizat Lucian Harșovschi.

Trebuie precizat I.S.U. Suceava a eliberat avuzul în așa fel încât lucrările se se facă fără a afecta activitatea comercianților.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.