În vederea asigurării aprovizionării populaţiei la timp şi în condiţii civilizate cu lemnul necesar pentru încălzirea locuinţei, Direcţia Silvică Suceava anunţă toţi locuitorii interesaţi să se adreseze din timp ocoalelor silvice în raza cărora îşi au domiciliul.

Cetăţenii vor adresa o cerere scrisă, cu toate datele de identificare ale solicitantului, către şeful ocolului silvic, în fiecare zi de luni între orele 830 – 1030. Pe baza repartiţiei efectuată de către şeful ocolului silvic locuitorii se vor prezenta la locul şi data stabilită pentru ridicarea materialului lemnos fasonat la drum auto. Mijlocul de transport şi încărcarea materialului lemnos în acesta revin cumpărătorului.

Pentru materialul lemnos ridicat de către solicitant, gestionarul va încasa contravaloarea acestuia şi va elibera documentele legale fiscale (bonul fiscal de casă) şi cele de transport.

Invităm populaţia interesată în achiziţionarea lemnului pentru încălzirea locuinţei să se aprovizioneze din timp cu combustibilul necesar pentru sezonul rece.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.