Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat, joi, pe Facebook, că există prea multă preocupare faţă de eventuala lui demisie sau demitere.

“Constat faptul că există prea multă preocupare faţă de eventuala mea demisie sau demitere. Există viaţă şi după ministeriat!”, a scris Toader.

Întrebat, joi, dacă are informații privind o eventuală demisie sau demitere a lui Toader, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că, ultima dată când a discutat cu Toader, acesta nu i-ar fi adus la cunoștință faptul că dorește să demisioneze.

Dragnea a spus, însă, luni, că există în partid “nemulţumiri serioase” faţă de activitatea ministrului Justiţiei, evitând să precizeze dacă acesta este vizat de o remaniere.

“Nu putem să vorbim de remaniere de ziua unui om. Există nemulţumiri serioase în partid în legătură cu domnul ministru Toader, mai mult sau mai puţin îndreptăţite, dar eu zic să aşteptăm să treacă şi zilele următoare pentru că s-a format un grup de lucru, o discuţie pe care a avut-o doamna Dăncilă cu domnul Timmermans pentru a duce la capăt discuţiile despre codurile penale şi alte ordonanţe pe care intenţionează să le mai dea Guvernul”, a afirmat Dragnea.

(Sursa: Știrile Pro Tv)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.