Ca urmare a activităților întreprinse de Poliția municipiului Vatra Dornei în cele trei furturi de anvelope, în valoare de peste 30 de mii de lei, înregistrate la nivelul subunității în perioada august-septembrie 2014, la 23 octombrie, în baza mandatelor emise de Judecătoria Vatra Dornei, echipe de polițiști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, în cooperare cu forțe de jandarmi, au procedat la efectuarea a 5 percheziții domiciliare.

Perchezițiile au avut loc la 3 locații de pe raza municipiului Rădăuți ce aparțin unui suspect de 36 de ani din localitate și 2 pe raza orașului Vicovu de Sus, care sunt deținute de alți doi suspecți, un bărbat de 21 de ani și unul de 46 de ani.

Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate 271 anvelope auto de diferite mărimi și modele, noi și second hand, 4 baterii auto și 3 antene auto.

Doi dintre suspecți, respectiv bărbatul de 21 de ani din orașul Vicovu de Sus și cel de 36 de ani din municipiul Rădăuți nu au fost găsiți la domiciliu, iar suspectul de 46 de ani, din orașul Vicovu de Sus a fost audiat în prezența apărătorului ales, ocazie cu care a refuzat să dea declarații.

Din datele deținute, polițiștii au stabilit faptul că cei trei, alături de alte persoane, toți rude între ele, au comis furturi cu același mod de operare atât în străinătate cât și pe raza altor 4 județe, de unde au sustras același gen de bunuri, cauciucuri, baterii auto, casetofoane, stații, etc.

Cercetările continuă față de cei trei suspecţi, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și stabilirea întregii activității infracționale.

anvelope anvelope furate anvelope anvelope

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.