Pentru laboratoarele de specialitate, centrele și instituțiile din diverse domenii, activitățile de cercetare au reprezentat mereu un motiv de interes. Este de datoria administratorilor acestor centre și laboratoare de cercetare să îmbunătățească în permanență infrastructura și să achiziționeze aparate ce țin pasul cu noile tehnologii pentru ca rezultatele din cadrul testelor să fie precise și relevante pentru un demers eficient al lucrărilor. 

Pentru ca aceste centre să funcționeze optim, trebuie îndeplinite diverse cerințe cum ar fi avize și semnături, iar aparatura trebuie să fie însoțită de certificate aprobate ale calității. Mai exact, este absolut necesar să fie îndeplinite și respectate anumite norme standard ce vizează utilizarea în siguranță a echipamentelor și aparaturilor profesionale de laborator. Garanția calității este îndeplinită dacă aparatura de laborator este achiziționată de la furnizori specializați pe această nișă, iar un punct de reper în acest sens este AMEX-lab. Este un producător renumit pe această ramură și prezintă interes, deoarece are un stoc vast ce acoperă cerințele unei arii vaste de cercetare.

Echipamente și aparatură completă pentru laboratoarele de cercetare, de la AMEX-lab

Aparatura profesională furnizată de AMEX-lab asigură garanția calității pentru o desfășurare eficientă și precisă a activităților din cadrul centrelor și laboratoarelor de cercetare. 

Catalogul AMEX-lab cuprinde aparate și echipamente de laborator performante, moderne, ce respectă în detaliu normele actuale în ceea ce privește funcționarea. Astfel, cei interesați regăsesc soluții și produse ce acoperă o gamă vastă de cerințe, ce se pliază în funcție de mediul specific de lucru. În portofoliul furnizorilor menționați sunt prezentate diverse echipamente de laborator precum: etuve, analizatoare, microscoape, agitatoare, dispensere, alezoscoape și altele asemenea. 

Toate sunt împărțite în diverse categorii pentru ca achiziționarea să fie cât mai accesibilă. Astfel, se regăsesc echipamente de laborator ce fac parte din categoriile: sticlărie și reactivi, consumabile, echipamente de măsură, accesorii și aparatură de laborator de ultimă generație.

Prin ce se evidențiază produsele AMEX-lab?

AMEX-lab pune la dispoziția publicului larg o varietate de produse de la peste 100 de furnizori acreditați pe această nișă acoperind în acest mod o gamă vastă de cerințe impuse de centrele sau laboratoarele destinate cercetarii. Dintre brand-urile recunoscute se pot aminti ISOLAB, Honeywell, BIOBASE, Cole-Parmer și multe altele. În funcție de furnizorul dorit, produsele se identifică cu ușurință și după acest criteriu. Cei interesați sunt invitați să vizualizeze produsele din catalog și tot acolo vor regăsi și specificații ce privesc disponibilitatea articolului dorit. 

Un alt criteriu ce diferențiază produsele de la AMEX-lab constă în experiența de 25 de ani dedicată dotării laboratoarelor și a centrelor de cercetare. Este un punct de reper pentru publicul român datorită calității de necontestat, AMEX-lab fiind un reprezentant al centrului principal AMEX, din Austria. 

Indiferent de domeniul de cercetare, investiția în echipamente și aparatură de specialitate se dorește a fi una de durată. Pentru acest lucru este nevoie ca specificațiile să fie aduse la standarde înalte și aparatura să fie profesională. 

Care sunt punctele forte  AMEX-lab?

Pentru cei interesați să achiziționeze echipamente și aparatură profesională de la AMEX-lab, este important de menționat o listă cu avantaje. 

*diversitatea și calitatea produselor.

*posibilitatea de a comanda prin SEAP – detalii mai multe găsesc cei interesați de această metodă, pe AMEX-lab.ro. 

*livrarea gratuită în funcție de valoarea produselor, valoarea minimă pentru a îndeplini această condiție este prezentată pe site-ul specificat anterior. 

*plata se poate realiza și cu cardul.

Fiecare domeniu de cercetare impune anumite standarde și reguli, iar echipamentele și aparatura de laborator trebuie să se plieze în detaliu pe aceste cerințe. AMEX-lab a fost înființat întocmai pentru a îndeplini cu succes nevoile variate impuse de această arie dinamică a cercetării. Precizia, calitatea și siguranța sunt principalele cuvinte ce definesc fiecare activitate de cercetare. 

AMEX-lab vine în întâmpinarea publicului larg cu o varietate de modele ce vizează echipamentele, accesoriile și aparatura de laborator. Cei interesați de o investiție durabilă pentru dotarea laboratorului găsesc mai multe informații și specificații ale produselor pe pagina principală a magazinului prezentat. Sediul central este în Austria, iar instituția este recunoscută la nivel mondial pentru distribuirea echipamentelor și aparaturii profesionale, ultramoderne, destinate utilizării permanente în diversele laboratoare de cercetare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.