Thermonet informează că începând cu data de 17 mai 2021, a fost întreruptă furnizarea apei calde menajere în câteva zone din cartierul Burdujeni. Acest lucru este cauzat de o avarie aparută în zona Bisericii Sf. Andrei, la conducta magistrală, conductă care a suferit repetate și importante avarii în acest sezon de încălzire.
Blocurile afectate sunt cele situate pe următoarele străzi: Amurgului, Brândușei, Tineretului, Rândunicii, Aurora, parțial Muncii, parțial Calea Unirii, parțial Prieteniei, parțial Păcii, parțial Eroilor, parțial Calea Burdujeni, parțial Cuza Vodă, Grigore Antipa și Iacob Zadik. Blocurile sunt arondate următoarelor puncte termice: Școala Specială, Cuza Voda 3, 4 , 5 și 6.
Pentru blocurile arondate la celelalte puncte termice din cartierul Burdujeni se va furniza apă caldă menajeră în regim normal.
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că suntem preocupați în permanență de îmbunătățirea calității serviciilor pe care le prestăm iar lucrările de reparații se desfășoară cu maximă responsabilitate. Având în vedere aceste lucruri, estimăm că vom reîncepe furnizarea apei calde menajere în cursul zilei de sâmbătă 22 mai 2021”, au transmis reprezentanții Thermonet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.