Candidatul ARD Colegiul 2 Suceava Senat, Gheorghe Flutur, a făcut un apel la responsabilii guvernului și ai administrației județeane din Suceava să fie atenți la organizarea în mod corect a alegerilor din 9 decembrie.

Secretarul general al PD-L a ţinut să precizeze că trebuie evitată situaţia întâlnită la Referendum, când în judeţul Suceava s-au înregistrat 800 de cazuri de voturi multiple. Flutur a cerut conducerii Prefecturii judeţului Suceava să facă publice neregulile semnalate la votul de la finele verii.

„Pentru a nu se repeta neregulile şi ilegalităţile săvârşite cu ocazia Referendumului în multe secţii de votare din România şi judeţul Suceava este bine ca opinia publică să fie informată corect. Fac un apel către responsabilii guvernamentali să organizeze corect alegerile şi să nu împingă populaţia spre zona infracţiunii. La Referendum, din câte ştiu, sunt peste 800 de cazuri în judeţul nostru cu vot multiplu care sunt pe rolul Parchetelor. E bine să se înveţe din greşeli, să se prezinte opiniei publice aceste nereguli, aceste infracţiuni, iar cei vinovaţi să fie traşi la răspundere. În ceea ce ne priveşte reprezentanţii ARD, în secţiile de votare vor semnala orice abuz, orice încălcare a legii şi vom face plângere organelor în drept ”, a declarat Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.