Consilierul județean PSD Gheorghe Apetrii a fost validat în această funcție în urma alegerilor locale care au avut loc în iunie 2016, iar de atunci și până astăzi acesta n-a reușit să se facă remarcat în plenul Consiliului Județean,  cu excepția unor întrebări bâlbâite și stângace adresate lui Gheorghe Flutur.

Cu toate că într-un raport de activitate acesta subliniază faptul că „reprezintă în Consiliul Județean zona de munte a județului, mai precis Bazinul Dornelor, cunoscând problematica și necesitățile acestei zone și s-a  implicat activ în sprijinirea și implementarea cu succes a tuturor programelor de dezvoltare  ale zonei”, realitatea se încăpățânează să arate nulitatea  acestuia.

Drept dovadă, de curând, când a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Județean  în care s-au votat devizele generale actualizate și cheltuielile actualizate de cofinanțare din bugetul propriu al județului pentru un număr de patru obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, printre care și un drum din zona de munte, consilierul local Gică Apetrii, precum și colegul său din zona de munte, Paul Bereholschi, au lipsit.

Întâmplarea face că Gică Apetrii, cum este cunoscut în zonă, a lipsit când în plenul Consiliului Județean se vota soarta drumului din satul în care acesta s-a  născut: Glodu, iar o dovadă mai mare a dragostei pentru oamenii locului nici că se putea.

 

 

Apetrii, un „Gică-contra”

 

Gheorghe Apetrii îndeplinește și funcția de președinte al PSD în municipiul Vatra Dornei unde, de asemenea, nu s-a remarcat cu nimic până în acest moment, cu excepția situațiilor în care își ia inima în dinți și contrazice inițiativele colegilor de la partidele din opoziție din CL Vatra Dornei.

Mai mult decât atât, acesta reacționează cu uimire  când i se vorbește despre proiectele care se află în derulare, afirmând că el nu știa despre existența lor, deși,  colegii săi de partid, au votat proiectele respective. În acest sens există și mai multe materiale video care dovedesc mediocritatea președintelui PSD.

De altfel, în cei peste 16 ani de PSD, Gică Apetrii nu a fost decât o slugă credincioasă pentru cei care s-au perindat la șefia partidului, însă prin nimic nu a ieșit în evidență pentru a fi propunerea partidului în vreo funcție importantă de la nivel local sau național. Sigur că în cercuri restrânse, asemeni vulpii din poveste, acesta a declarat că nu a vrut nicio funcție onorantă.

Gică Apetrii face parte din categoria celor din administrația publică extrem de slab pregătiți, voci apropiate vorbind și despre modul în care acesta și-a obținut diplomele și mai ales de ordinea în care și le-a obținut, dar cu acest subiect și cu altele vom reveni în edițiile următoare.

De asemenea, voci credibile vorbesc și despre lucrurile la care Apetrii s-ar pricepe: implicarea în oferirea funcțiilor din sistemul de învățământ dornean, componența consiliului de administrație de la școlile în care învățau copiii lui,  precum și repartizarea profesorilor în funcție de preferințele cunoscuților lui. Cu declarațiile și documentele care atestă aceste „calități” vom reveni tot într-una dintre edițiile următoare ale ziarului nostru independent și neafiliat niciunui partid politic, imposibil de controlat de către clasa politică suceveană.

 

 

 

 

 

 

 

16 Responses

 1. Tilihoi

  Articol de denigrare făcut la comandă sau poate din răzbunare de către ”vestita” jurnalistă Raluca Bercea-Tilihoi ! Acesta este modul de lucru al stimabilei … când i se umple buzunarul laudă și un rahat, iar același lucru îl face și în sens invers … ești băgat în mocirlă dacă nu cotizezi sau dacă plătesc alții pentru asta ! Atâta știe, atâta face pentru că e clar că nu poate să facă jurnalism de calitate ! Rușine SuceavaLive.ro că promovați astfel de articole și de specimene !

  Răspunde
  • Titi

   Băi labagiu agramat şi înglodat, subliminal, ai recunoscut că ești un rahat, după cum te-ai exprimat chiar tu pentru situațiile în care te-a lăudat jurnalista-specimen. Mai mult, te-ai autodenunțat că ai umplut buzunarul fetişcanei. Oare să fie adevărat? Dacă te denunță careva… chiar îți place să ți-o freci singur?!

   Răspunde
  • Iosupt

   Doar un dobitochi putea să zică de denigrare în mocirlă. Asta e promovare, mizerie care ești!

   Răspunde
  • Stan Ionică

   Doamnă jurnalist cum as putea şi eu sa plătesc lunar un abonament la ziarul Dvs (ca sponsorizare legală) pentru ca Dumneavoastra sa puteti lupta în continuare cu astfel de jivine politice care-şi umplu buzunarele cu bani publici deşi stau degeaba în consiliul județean?

   Răspunde
 2. Apetrii

  De ce să merg la ședință dacă Flutur îmi asfaltează drumul din satul meu, fie ca vreau, fie că nu. Oricum nu am nici o valoare în plenul Consiliului Judetean, eu am ajuns acolo pentru că am bani, nu pentru că aș putea face ceva pentru zona de munte. Și în plus, pe mine mă interesează mai puțin proiectele județului, pe mine mă interesează proiectele mele şi să mă cunoască lumea ca să pot candida la primăria Vatra Dornei. Ce voi nu ați face la fel, prost sa fii sa nu vrei așa o funcție! La ședințe eu semnez cu prezent la Comisie pentru a-mi recupera cât de cât banii din campania elecorală, că în plen oricum nu mă bagă nimeni în seamă! Uneori mi-e şi lehamite să mă mai duc pana la Suceava, fiind departe, drumul e greu şi pierd jumatate de zi pe drum, plus că mi-l decontează cu întârziere. Eu știu ca banul public trebuie să circule repede, nu cu întârzieri. …

  Răspunde
 3. Gică

  Uăi Nu ti mai da eu. Nam putut să merg şî gata. Ce faceți atâta caz cî ma doarencur de tăt.

  Răspunde
 4. Stănică

  Cât de adevărat este totul! Acest politruc transpirat din cauza colesterolului de la şorici şi a țuicii fierte doar o dată, este o putoare ordinară care doarme în scaunul ușor obținut în administrația şi politica judeteană. Dacă stimabilul domn, comentator mai sus, tăinuieşte vreo infracțiune a domnișoarei atunci e foarte grav, dar dacă afirmă un lucru mincinos din calitatea sa publică de consilier, atunci merită răstignit pe crucea interesului public, pentru a se afla ce jigodie ordinară este. Succes doamnei jurnalist, gras subiect, şi vast. Are balta peşte, e plină de reziduuri spirituale şi sociale!

  Răspunde
 5. Gheorghe Apetrii

  Stimată redacție
  Vă rog să scuzați de faptu că la primu comentariul am semnat cu numele Tilihoi. Find foarte nervos nu mi-am dat seama că tilihoi este jurnalista pe care vreau sămi vărs nervi şi nu este prenumele meu de familie. Cu stimă Gheorghe Apetrii

  Răspunde
 6. Pool

  E bine dacă candidează individul. Chiar ar fi nemaipomenit! Mie mii că nu va avea curaj, determinare şi intelectul necesar. Banii iliciți nu sunt destui pentru a candida la o primărie.

  Răspunde
 7. Titi

  La o verificare sumară pe care am facut-o asupra veniturilor pentru care a plătit impozite şi taxe la ANAF, stimabilul consilier are următoarele probleme: nejustificate averii, fals în declarații şi uz de fals. Îți voi trimite la redacție amănunțit. Cred că, dacă continui căutările, îi gasesc si un conflict de interese penal, pentru că e prea tăntălău să înțeleagă legislația specifică aplicabilă lui. Recomand jurnalistei o sesizare la Agenția Națională de Integritate pentru câteva verificări preliminare şi eliminarea acestui personaj submediocru din viața publică a orașului nostru. De asemenea, mai cred că, mai multe organe de cercetare sunt competente în speța lui. Voi detalia, în scrisoare.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.