Agenția de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Suceava are, începând de astăzi, 26 februarie, un nou manager. Este vorba despre Eugen Mogoş, fostul director coordonator al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava.

DSC_0161Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor şi directorul cancelariei prefectului, Cristian Şologon, au fost prezenţi astăzi la investirea noului şef de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. Eugen Mogoş, noul manager al acestei instituţii, este absolvent al Facultăţii de Mecanică Iaşi şi al Facultăţii de Drept a Academiei de Poliţie „Al.I. Cuza” Bucureşti. Până în 2002 a lucrat, timp de 10 ani, ca director general la Fabrica de Amidon şi Glucoză Fălticeni, după care, până în 2009, a îndeplinit funcţii de conducere în sectorul privat fălticenean. În intervalul 2009-2010, Eugen Mogoş a fost director coordonator la Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava. În cadrul ceremoniei de investire pe funcţie, Mogoş a declarat că are încredere în echipa cu care va lucra şi că este norocos să lucreze cu acest colectiv. „Şansa mea este de a veni într-un colectiv care chiar ştie ce are de făcut, iar performanţele de până acum îmi recomandă în continuare să nu fie tulburaţi, să fie lăsaţi să facă ceea ce ştiu. Din cunoştinţele mele, judeţul Suceava este pe locul întâi în ţară, atât ca număr de contracte, cât şi ca performanţe obţinute. Şansa unui bun manager este să aibă oameni buni alături”, a declarat Eugen Mogoş.

Prefectul judeDSC_0156ţului Suceava, Florin Sinescu, a citit decizia prin care Eugen Mogoş a fost numit manager la APIA Suceava, l-a felicitat pe acesta şi i-a dorit succes în activitate. Totuşi, i-a atras atenţia despre importanţa instituţiei pe care o conduce începând de astăzi. „Agenţia de plăţi este un serviciu public foarte important pentru judeţul Suceava. Vorbim de fonduri comunitare, vorbim de un sprijin acordat sectorului agriculturii şi zootehniei judeţului Suceava. În acest sens, vorbim de 10 măsuri de sprijin care sunt alocate şi gestionate de APIA Suceava. Este o sumă importantă, care a fost gestionată în anul 2012 de 18 milioane de euro. Eu sunt convins că aveţi foarte multă treabă de făcut în anul 2013, împreună cu colectivul pe care îl veţi coordona. Vă urez mult succes”, a spus prefectul Florin Sinescu.

DSC_0155Şi presedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi-a exprimat sprijinul pentru această instituţie şi a declarat că are încredere în colectivul APIA. „Eu sunt convins că o să aveţi succes, mai ales că la un moment dat se discuta de decizia numărul 13, din 13 februarie 2013. Cifra 13 va trebui să vă poarte noroc tuturor. Aveţi un colectiv într-adevăr important, şi numeric, dar şi pregătit profesional. Sunt convins că veţi reuşi să conduceţi această instituţie, astfel încât să rămână cel puţin la nivelul la care este acum. Succes foarte mult şi vă ţin pumnii”, a conchis Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.