În cursul zilei de miercuri, 07 iulie a.c., polițiștii de frontieră s-au deplasat la un imobil din localitatea Straja, județul Suceava, unde aveau suspiciunea că ar fi depozitată o anumită cantitate de țigări de contrabandă. Cu acordul proprietarului, polițiștii de frontieră au pătruns în imobil, iar ulterior, în pivnița acestuia au descoperit mai multe colete cu țigări. Marfa a fost transportată la sediul SPF Brodina în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor cu țigări, s-a constatat că acestea conțin 9.960 pachete țigări, de diferite mărci, iar valoarea lor se ridică la 116.532 lei.
Totodată, proprietarul imobilului, un sucevean în vârstă de 69 de ani, a fost condus la sediul Sectorului pentru continuarea cercetărilor.
Polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, întreaga cantitate de țigarete fiind ridicată în vederea confiscării. De asemenea, verificările continuă pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.