In cursul zilei de ieri 01 febr. a.c s-a vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 un număr de 592 persoane cu doza I, si 387 persoane cu doza aIIa, distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea: la Spitalul Județean Suceava – 457, la Spitalul Municipal Rădăuti – 121, la Spitalul Municipal Fălticeni – 108, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – 95, la Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 120, la Spitalul Orășenesc Siret – 24, iar la Spitalul Municipal Vatra Dornei – 54.

Pentru data de 2 februarie a.c. pe raza judetului Suceava s-au înscris 479 persoane cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, in vederea vaccinarii impotriva Sars-Cov2.
In toate centrele de vaccinare din judet exista sloturi disponibile pentru programarea la vaccinare pentru persoane cu vârsta peste 65 ani si persoane cu boli cronice, indiferent de vârstă.
Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.