Numai 10 zile ne despart de venirea iernii calendaristice și suntem siguri că amatorii sporturilor de sezon își pregătesc deja echipamentul. Două primării din județ au planuri mari pentru aceste sărbători.

Târgul de turism de la București, ediția de toamnă, desfășurat în perioada 15-17 noiembrie a constituit o foarte bună ocazie de prezentare a ofertelor de sezon a firmelor din zona Humor, drept pentru care primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc și cel din Mânăstirea Humorului, Constantin Moldovan au folosit acestă ocazie.
500 de mape de prezentare au fost epuizate în numai câteva ore iar alte peste 500 de pliante le-au urmat imediat. Prezența celor doi conducători a fost remarcată și de televiziunile prezente la eveniment, cei doi acordând interviuri, atât la Money Chanel cât și la altele posturi de televiziune.
Constatăm că parteneriatele dezvoltate în zonă între firmele de turism și edilii locali încep să-și arate roadele și cum sezonul hibernal bate la ușă sunt toate premizele ca deschiderea pârtiei pentru începători Soimul 2 să își arate roadele cât de curând. Cuplarea ofertelor orașului Gura Humorului și a comunei Mânăstirea Humorului mai are și avantajul de a diversifica costul ofertelor de sezon de asemenea manieră încât să poată fi satisfăcute cât mai multe dintre doleanțele turiștilor. 5-6 kilometri între o pensiune familială și pârtia de schi nu reprezintă un impediment major atunci când o familie întreagă schiază. Diferența de cost la pachetul de cazare putând fi cu ușurință motivul principal pentru care multe familii vor alege să se cazeze ceva mai departe de oraș, unde pot însă ajunge cu ușurință.
În perioada următoare vom încerca să vă dezvăluim o parte din surprizele pe care zona se pregătește să vi le ofere, până atunci nu ne rămâne decât să așteptăm scăderea temperaturilor diurne sub -5 grade, atunci când se vor putea porni tunurile de zăpadă necesare formării pârtiilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.