Duminică, 22 decembrie, având în vedere dosarul penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, în baza datelor și  informațiilor deținute, polițiștii S.A.E.S.P., împreună cu 4 polițiști din cadrul S.I.C.E., 3 S.I.C., luptătorii S.A.S. și lucrători din cadrul I.J.J. Suceava, au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară la sediul unei firme din  municipiul Suceava, la un punct de lucru, precum și la 5 imobile deținute/ folosite de administratorul societăților, numitul  Victor I., de 56 ani, din municipiul Suceava.

Cu ocazia activităților desfășurate, poliție au identificat cantitatea de 3.800 kg articole articole pirotehnice deținute ilegal, respectiv 2 749 kg din categoria P1, 832 din categoria F2, 205 kg din categoria F3 și 14 kg din categoria F4. 

Articolele pirotehnice menţionate,  în valoare de cca. 150.000 lei au fost ridicate în vederea continuării  cercetărilor.    

Cercetările sunt efectuate în continuare față de suspectul  Victor I. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.