Copiii sunt educați de faptele adulților și prea puțin de ceea ce ține de vorbele lor. Pentru că în teorie suntem cu toții experți, însă practica este cea care dă bătăi de cap. Când vine vorba de educația copiilor nu ar trebui să subestimați și importanța credinței. Să crezi în ceva este reper în viață ce îți dă o ancoră în realitatea pe care o trăiești.

Desigur, a citi celor mici Biblia este un lucru greu de făcut. Dar există ediții adaptate, tipărite special pentru categorii de vârstă pentru cei mici. Biblia de studiu pentru copii este una din versiuni. Îi ajută pe copii să înțeleagă cartea sfântă, să descopere minunile săvârșite, tot ce este cuprins în Biblie și reprezintă o lecție de viață pentru toată lumea.

Când ai nevoie de Dumnezeu ceri ajutor. Când îți este bine uiți de divinitate

 

Se spune că dacă nu uiți de divinitate când îți este bine, atunci nici divinitatea nu uită de tine când realmente ai nevoie. Paradoxal, ne amintim de o forță divină doar când sunt situații limită, față de care nu putem avea control și ne simțim efectiv pierduți. Este una din greșelile ce ne depărtează de această lume și implicit și pe copii.

Ori prin excelență, orice părinte este un ghid pentru copilul său. Prin el cel mic descoperă viața, ce și cum trebuie făcut și aici ne referim uneori și la aspecte practice. Apropiați copilul de credință, de lumea sacră a divinității și nu veți regreta. Cel puțin până când va decide singur pentru viața sa, copilul descoperă și această lume.

 

Când este timpul să introduceți cărți creștine în viața copilului

 

Cei mici descoperă lumea însăși prin joc și joacă. Oricând este timpul potrivit să introduceți în viața celui mic cărțile creștine. În cadrul Librăriei Maranatha veți găsi variante de cărți pentru copii de toate vârstele. Educația începe timpuriu, așadar la fel de timpuriu puteți adăuga în biblioteca casei și cărți creștine.

Un bun exemplu aici este cartea special gândită pentru bebeluși. Este vorba despre povestea arca lui Noe, într-o ediție special dedicată copiilor, inclusiv bebelușilor. Aceasta are textură moale și vor fi astfel evitate riscurile de accidentare, când cei mici și curioși vor răsfoi sau vor învăța să răsfoiască cărți, încă din primul an de viață.

Cu ilustrații și text adaptat, astfel de cărți vă permit să creați rutina zilnică, poate chiar alternativa la ora de somn să aveți ora de lectură pentru bebeluș.

 

Comenzi online

 

Pentru cei care doresc mai întâi de toate să experimenteze sau chiar să introducă în viața copilului și cărțile creștine, pline de învățăminte, Librăria Maranatha vine cu oferte. Comandați online, din câteva click-uri, acolo unde veți găsi stoc suficient de generos de cărți pentru toate categoriile de vârstă.

O Biblie ar trebui să facă parte din casa voastră. Comandați ediția clasică, copertată sau cea adaptată, pentru copii, online.

Contact:

0746 451 355 | comenzi@librariamaranatha.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.