Iulian Cimpoeșu, prefectul județului Suceava, cel care se înghesuie și dă din coate când e vorba de a apărea în prim plan în fotografii, continuă să fie un motiv de amuzament pentru cei care-l privesc din exterior.

Și nu doar din exterior, râd și colegii lui de partid de el, de n-ați văzut așa ceva!

De curând, prefectul și-a postat o fotografie alături de unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști suceveni cu următorul mesaj: „Cu jurnalistul Dinu ZARĂ, după înregistrarea emisiunii «Apel».

Și-uite așa îți poți aminti și tu că ai făcut parte din presă, din viața ei. Chiar dacă a fost (doar) scrisă”, a scris Cimpoeșu pe Facebook.

Cât de bun prefect sunteți știm, vedem cu ochiul liber, însă dacă tot veni vorba despre perioada în care ați fost în presă, să ne amintim:

Vorbește lumea, domnule prefect, că scriați atât de bine încât le asigurați Berea colegilor cu talent la scris, pentru a vă scrie articolele.

Vorbește lumea, domnule prefect, că era mai bine să nu fiți pe la redacție când cei care aveau condei pe bune, nu erau, pentru că se prindea lumea că nu vă scrieți singur materialele.

Vorbește lumea, domnule prefect, că mai rupeați „pixul” când vă venea câte o idee de știre…

Ce vremuri, nu-i așa?

Azi trebuie să vă pregătiți discursuri, să vă bâlbâiți, să îi sărutați ghiulul președintelui Gheorghe Flutur, să suportați părerile colegilor din partid, să vă faceți că gestionați problema urșilor din județ, să nu mergeți la inundații, să lăsați angajații Prefecturii să plece acasă când e sărbătoare, cum se întâmpla în perioada în care erați la Muzeu… și multe altele…

Scrii, nu scrii, vremea presei trece, nu-i așa, domnule prefect? 

Trece timpul…!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.