În urma unui control în trafic pe raza municipiului Suceava, poliţiştii au confiscat 1.845 kg de zahăr care era transportat cu o autoutilitară şi pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta acte justificative.

O patrulă de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliţiei municipiului Suceava a identificat și oprit în trafic astăzi, 27 iunie, pe str. 22 Decembrie din municipiul Suceava, o autoutilitară înmatriculată în judeţul Botoşani.

Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind un bărbat de 39 ani, din judeţul Botoșani, posesor al permisului de conducere categoriile „B, BE, C, CE”.

În urma controlului autoutilitarei, poliţiştii au depistat cantitatea de 1.845 kg zahăr de proveniență Ucraina, în valoare de 7.380 lei, ambalat în saci, pentru care cel în cauză nu poseda acte de proveniență.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 12/1990, cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate provenienţa mărfii confiscate şi condiţiile de achiziţie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.