Ediția a XI-a a Festivalului de Artă Medievală Suceava a înregistrat un adevărat succes, în acest an fiind vândute 22.853 de bilete. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că față de ediția de anul trecut, s-a înregistrat o creștere a biletelor vândute cu 82,5%.

Peste 10.300 de oameni au fost în plus față de anul trecut. Asta arată că a fost un succes și ca sume încasate, și ca reprezentare și consistență. Au fost 29 de trupe, peste 400 de actori, de oameni care au fost implicați în aceste trei zile de maraton medieval”, a declarat Gheorghe Flutur.

Pentru anul viitor, președintele CJ Suceava a anunțat că intenționează să aducă și trupe din Cehia, Polonia, Italia și Bulgaria, care au urmărit pe Internet evoluția Festivalului de Artă Medievală Suceava și și-au manifestat intențiile de a participa la ediția viitoare.

Gheorghe Flutur a mulțumit Muzeului Bucovinei, și directorului Emil Ursu, aparatului Consiliului Județean Suceava, Poliției Locale, Poliției Rutiere, I.S.U. și Jandarmeriei pentru că au asigurat bunul mers al evenimentului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.