În perioada 24 – 27 ianurie a.c., activitatea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a avut un caracter preponderent preventiv, iar misiunile au vizat în principal asigurarea măsurilor de ordine publică.

În intervalul de timp menţionat, jandarmii au intervenit independent sau în cooperare cu poliţiştii la un număr de 10 apeluri efectuate prin SNUAU 112, care au vizat în principal situaţii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Jandarmii din cadrul celor 6 posturi montane au acţionat zilnic pentru menţinerea unui climat de linişte, respectarea legislaţiei de mediu şi a normelor privind ariile şi rezervaţiile naturale protejate, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi pe traseele montane şi prevenirea şi combaterea infracţiunilor.

S-au înregistrat şi situaţii care au impus luarea măsurilor legale, fiind aplicate un număr de 36 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.000 lei.

Totodată, au fost constatate 7 infracţiuni, dintre care două pe linia prevenirii și combaterii produselor accizabile, fiind confiscate un număr de 590 pachete de țigări şi cinci în cooperare cu poliţia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.