Sâmbătă, în jurul orei 05:00, lucrători din cadrul S.T.P.F. Suceava şi S.P.F. Brodina au depistat în trafic, pe raza localităţii Brodina, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Germania, suspect că transportă țigări provenite din contrabandă.

DSC_0013

Șoferul autoturismului a refuzat să oprească la semnalele regulamentare efectuate de poliţiştii de frontieră, fapt pentru care oamenii legii au pornit în urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare. Bărbatul de la volan și-a continuat deplasarea în mare viteză, apoi a virat pe o stradă secundară, unde a abandonat autoturismul şi a fugit.

Mașina era plină cu ţigări, fapt pentru care a fost condusă la sediul S.T.P.F. Suceava, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.910 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană. În continuarea cercetărilor, câteva ore mai târziu, a fost identificat cetățeanul român I. Constantin, în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, care a declarat oamenilor legii că el se afla la volanul autoturismului VW Passat implicat în activitatea infracțională.

Țigările în valoare de aproximativ 70.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 6.700 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava, iar bărbatul de 30 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

DSC_0032

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.