Deputatul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, își dorește ca 2013 să fie anul reconstrucției dialogului politic, al libertății de gândire și acțiune.

Deputatul Sanda Maria Ardeleanu scris  pe blogul personal gândurile, urările și așteptările la începtut de 2013.
”Prima, este legată de un eveniment științific care îmi reglează activitățile în acest plan de peste 20 de ani: Colocviul Internațional de Științe ale Limbajului “Eugeniu Coșeriu”. 2013 este anul ediției a 13-a a acestei prestigioase manifestări științifice ce va avea loc la Cernăuți. Îmi doresc “o ediție de lux” a CISL, în septembrie, la Cernăuți!
Pe tărâmul politicii, proiectele mele sunt legate direct de dorințele sucevenilor. Le-am precizat deja, pe o parte dintre ele, vor apărea, cu siguranță, multe altele.
Dar, mai mult ca niciodată, îmi doresc ca în Parlamentul României și pe întreaga scenă politică românească, să putem vorbi despre un an al reconstrucției dialogului politic civilizat, în interesul românilor, al țării. La 6 ani de la aderarea la UE și în pragul intrării noastre în spațiul Schengen, nu mai avem voie să derapăm de la democrație, să greșim în afirmarea statului de drept, să gafăm în relația cu Europa.
În interiorul Partidului Democrat Liberal, îmi doresc revenirea la “portocaliu”, cu toate conotațiile sale pozitive, printre care aș aminti: determinarea, solidaritatea și speranța.  Visez la un Partid Democrat Liberal care să readune la masa dialogului politic cât mai mulți adepți ai doctrinei de centru – dreapta care, în opinia mea, poate asigura un echilibru real în societatea noastră. Susțin necesitatea conturării unui cadru ideologic de centru-dreapta fundamental, a respectării statutului și disciplinei de partid, a atitudinii intransigente față de traseimul politic, a aliantelor potrivite, a deschiderii totale față de societatea civilă. ” a concis Sanda Maria Ardeleanu.
Deasemenea ea le dorește ”tuturor românilor, sănătate și un An Nou în afara prejudecăților și a superstițiilor menite să blocheze creativitatea. Vă doresc tuturor un 2013 al libertății de gândire și acțiune!” a precizat pe blog deputatul PDL.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.