Amendamentele depuse la Proiectul Legii Bugetului pe anul 2013 au fost respinse cu sânge rece de parlamentarii Puterii, în cadrul unei dezbateri care s-a derulat fast-forward, fără a se ține cont de nevoile comunității pentru care au fost făcute.

”Am susținut în plenul Parlamentului amendamente care priveau obiective de investiții din întreg județul Suceava. Printre acestea s-au aflat și cele venite direct de la sucevenii cu care m-am întâlnit în timpul campaniei electorale. Este vorba despre: ruta ocolitoare a municipiului Suceavaconstrucția Sălii Polivalentefinalizarea Centrului Cultural Bucovinaasfaltarea străzilor Mihail Sadoveanu și Stefan O. Iosifrealizarea unei piste pentru biciclete pe traseul str. Mihail Sadoveanu – Str. Dealului – str. Cernăuțiizolarea termică a blocurilormansardarea Școlii nr.8,amanajarea unor parcări de reședințăînființarea unui centru de recuperare și nu numai”, a scris pe blogul personal deputatul PDL, Sanda-Maria Ardeleanu.

Potrivit parlamentarului pentru aceste obiective de investiții trebuie găsite acum alte soluții. Totodată, nici unul dintre amendamente nu ar fi însemnat decât un pas înainte către civilizație, siguranță și condiții mai bune pentru locuitorii unui oraș care se dorește capitala unei viitoare regiuni europene.

”De aceea, funcționalitatea Legii Parteneriatului Public-Privat reprezintă una dintre prioritățile legislative ale parlamentarilor PDL. Cred că această lege reprezintă una din cele mai bune soluții pentru o parte a investițiilor de care avem nevoie și la Suceava. Aș vrea să amintesc că Proiectul Legii Parteneriatului Public-Privat îi are, printre alții, ca inițiator pe fostul senator PDL de Suceava, Sorin Fodoreanu”, a cochis deputatul Sanda-Maria Ardeleanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.