Sâmbătă, 8 martie, la ora 17.35, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, aflată în serviciu pe raza comunei Horodnicu de Sus, a oprit pentru control pe DN 2E autoturismul condus de un tânăr de 16 ani, din comuna Vicovu de Jos și în care se afla ca pasager un tânăr din aceeași localitate.

Procedând la verificarea în bazele de date, s-a constatat că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparține unui bărbat de 39 ani, din comuna Vicovu de Jos, care l-a încredințat minorului, deși știa că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de minor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere, iar față de proprietarul autovehiculului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea de către o persoană a unui vehicul unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.