Una dintre cele mai recente investiții ale Primăriei comunei Poiana Stampei, „Arena Poiana Stampei”, a fost inaugurată duminică, 8 august, și a adunat zeci de localnici care s-au bucurat alături de autoritățile locale.

Baza sportivă, demnă de această denumire, a fost realizată cu bani europeni, iar pe lângă terenul de fotbal propriu-zis, are un sistem de drenaj și de irigare, o pistă de atletism performantă, o tribună pentru spectatori și o clădirea cu vestiare pentru gazde și oaspeți.

Duminică, 8 august, tribuna a fost plină de suporteri, care au venit să îi susțină pe jucătorii de la Tinovul Poiana Stampei, în meciul cu cei de la Gloria Bistrița Năsăud.

Meciul, deși a fost unul menit să marcheze inaugurarea investiției, a trezit în cei prezenți emoții puternice și un admirabil patriotism local.

Fiecare gol al gazdelor a venit cu veselie și urale, chiar dacă oaspeții și-au adjudecat victoria.

 

„A fost o zi memorabilă pentru comunitatea noastră și o altfel de inaugurare, care și-a atins pe deplin scopul: acela de a ne aduna sub aceeași dorință, sub aceeași bucurie. Îi felicit pe oaspeții noștri de la Bistrița, iar pe jucătorii de la Tinovul Poiana Stampei îi îndemn să continue să creadă în potențialul lor și în susținerea noastră. Ce e mai bun vine de acum! Am convingerea că această investiție, care este una de suflet, va mai găzdui multe evenimente sportive de calitate de care ne vom bucura cu toții”, a transmis, la finalul evenimentului, primarul comunei Poiana Stampei, ing. Viluț Mezdrea.

Cine vede baza sportivă de la Poiana Stampei vrea musai să revină

SCM Zalău s-a antrenat de curând la Poiana Stampei, iar condițiile de aici i-au uimit atât pe jucători, cât și pe antrenor.

„Am avut parte de un cantonament cu condiţii apropiate de ceea ce găsim în Austria.

Poiana Stampei este o zonă frumoasă a ţării unde s-a investit inteligent, iar baza de pregătire este la superlativ, atât suprafaţa pe care ne-am antrenat, dar mai ales partea de recuperare. Mi-aş dori enorm ca în viitor să putem beneficia şi la Zalău de o asemenea bază, care poate fi folosită şi de cei care vor doar să se relaxeze”, a declarat antrenorul formației zălăuane.

De asemenea, și cei de la Gloria Bistrița și-au exprimat intenția de a reveni pe această bază sportivă.

Lucrările la Arena Poiana Stampei a fost realizate de firma AMICII BUILDING.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.