Un tânăr prins în flagrant de polițiștii suceveni în timp ce prăda o locuință a fost identificat ca fiind, de asemenea, autorul altor două furturi din municipiu.

În urma continuării cercetărilor în cauza privind furtul comis în noaptea de 20 spre 21 august, dintr-o locuinţă din municipiul Suceava și al cărui suspect a fost prins în flagrant de un echipaj mixt poliție-jandarmi, polițiștii Biroului investigaţii criminale Suceava au stabilit faptul că suspectul este și autorul furtului unui laptop dintr-un cabinet medical din municipiul Suceava și a unui alt furt comis prin escaladare, tot dintr-o locuinţă din municipiul Suceava, de unde a sustras un telefon mobil şi o pereche de ochelari de soare, creând un prejudiciu de 200 lei, faptă nereclamată de partea vătămată.

În baza probatoriului administrat, suspectul a fost prezentat Judecătoriei Suceava, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a  tânărului de 20 de ani din județul Iași, care a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.