Sectorul Social Filantropic al Centrului Eparhial Suceava din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților lansează proiectul caritabil Un Crăciun pentru fiecare, ediția I.

Prin acțiunea Un Crăciun pentru fiecare, voluntarii doresc să aducă bucuria Nașterii Domnului, materializată sub formă de daruri care să conțină alimente de bază, haine de iarnă, lemne de foc și pachete cu dulciuri, unui număr de o mie de copii din mediul rural, proveniți din familii defavorizate, aflați în situația de risc de abandon școlar și ai căror părinți nu au posibilitatea de a le oferi cele necesare traiului și nici măcar un dar de Crăciun.

„În plus, prin acest demers filantropic, dorim să venim și în ajutorul a o mie de bătrâni bolnavi care nu mai au nicio susținere din partea copiilor și a nepoților, cu un venit din care nu își permit achiziționarea hranei, medicamentelor și a lemnelor pentru a trece peste perioada de iarnă.

Campania se desfășoară în perioada 23 noiembrie – 18 decembrie a.c., interval în care toți cei care doresc să se alăture acestei inițiative, o pot face prin donații directe într-unul din conturile special deschise pentru susținerea activităților caritabile ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Începând cu data de 20 decembrie, echipa de voluntari a Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei va merge la cei 2000 de beneficiari și le va împărți darurile”, a transmis Andrei Mocanu, coordonatorul voluntarilor Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Donațiile se pot face astfel:

  • Direct în conturile:

RON : RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014
EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110

  • Prin mandat poștal, la adresa: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Str. Iancu Flondor, nr. 2, loc. Suceava, Cod 720027, jud. Suceava, România.

 

One Response

  1. NEDELCU GABRIEL

    locuiesc in bucuresti dar am o casa de vacanta in comuna horodniceni . e o casa veche traditionala pe care am renovat-o in consecinta am circa 2 camioane de lemne rezultate de la renovare plus multe lemne din taierea copacilor din livada pe care doresc sa le donez unei famili sarace cu multi copii sau unei manastiri ortodoxe sau unui camin de copii orfani sau unui camin de batrani Va rog ajutati-ma. Vineri sau sambata 5 decembrie vreau sa plec spre bucuresti .Daca vaintereseaza propunerea mea sunati-ma pana atunci la 0724554609 sau la0766263943.Va multumesc .

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.