Credincioșii pot trimite acum pomelnice prin PayPal, a anunțat Arhiepiscopia Tomisului, într-un mesaj postat la miezul nopții. Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, a explicat că totul s-a făcut la cererea enoriașilor. „Ne-au solicitat să găsim o metodă modernă prin care să facă donații”, a precizat el.

Reprezentanții Arhiepiscopiei au mai spus donatorilor că își pot nota în secțiunea ”Add Note” câteva nume ale persoanelor care urmează să fie pomenite în timpul slujbelor. Accesând link-ul, enoriașii sunt întâmpinați de mesajul „Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. Frate ajutat de frate – cetate întărită” (Pilde 18:19). Mesajul face referire la Radio Dobrogea, deținut de Arhiepiscopie, și al cărui cont de PayPal este același cu cel al pomelnicelor.

„Puteți trimite pomelnice prin PAYPAL, accesând linkul de mai jos. https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=J5F4JJ5SBWDNA. În cadrul donației puteți include câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe, în secțiunea Add Note”, se arată în mesajul postat pe pagina Arhiepiscopiei Tomisului, imediat după 12 noaptea.

„O metodă modernă”

„Odată cu pandemia slujbele bisericii au început să fie difuzate online, așa că din ce în ce mai mulți credincioși în afara Arhiepiscopiei Tomisului au început să le urmărească, și unii dintre aceștia ne-au solicitat să găsim o metodă modernă prin care să facă donații pentru Arhiepiscopie. Așa că am apelat la această metodă modernă și, pentru că tehnologia a permis și includerea unui text odată cu donația făcută, am oferit această posibilitatea credincioșilor de a-și scrie numele pentru a fi pomenite la altarul Catedralei Arhiepiscopale din Constanța, la slujbele pe care ei le urmăresc”, a explicat Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, relatează observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.