O armă cu lunetă a fost găsită de poliţişti îngropată într-o zonă de depozitare a gunoiului, într-o localitate din judeţul Botoşani. Puşca ar fi fost ascunsă de un tânăr de 20 de ani, care nu avea niciun fel de autorizaţie. Bărbatul va fi nevoit să dea acum explicaţii în faţa oamenilor legii.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Vlăsineşti din judeţul Botoşani au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, din comuna Mitoc.

„În cadrul activităţilor desfăşurate, a fost identificată şi ridicată în vederea continuării cercetărilor o armă tip puşcă, cu lunetă, care face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani.

Tânărul care ar fi îngropat arma o deţinea ilegal 

Suspectul, un tânăr de 20 de ani, a îngropat arma într-o zonă de depozitare a gunoiului din extravilanul comunei, unde a fost identificată de poliţişti. Tânărul nu era autorizat pentru a deţine o astfel de armă şi nici nu avea documente de provenienţă.

„Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând ca în funcţie de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale”, se mai menţionează în comunicat.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Poliţiei Oraşului Săveni şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale, relatează observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.