King’s Garden Events îi invită pe iubitorii de frumos și autentic pe data de 18 mai la o serată de muzică folclorică susţinută de Corala „ARMONIA” din Constanţa, care va f acompaniată de Orchestra „Muzica Divertis” din Republica Moldova.

Organizatorii evenimentului, EUROLUC TRANS și Fundația Ștefania și Teodora, au menționat că accesul în sală se va face începând cu ora 17:00, iar în prețul biletului intră și meniul pregătit de bucătarii locației.

Cel mai bun cor bărbătesc din lume, Corala „Armonia” din Constanța va susține un concert extraordinar de folclor în interpretare coral instrumental. În repertoriul coralei vor fi piese folclorice românești autentice care îi vor purta pe cei prezenți prin toate zonele țării, precum și piese patriotice.

Reamintim că în anul 2018, la Jocurile Mondiale Corale care s-au desfășurat în Africa de Sud, Corala „Armonia” a cucerit trofeul „Cel mai bun cor bărbătesc din lume”.

În prezent are zeci de membri și un repertoriu foarte vast: de la muzică religioasă sacră și muzică populară prelucrată, până la compoziții preclasice, clasice și medievale.

Concurând în nenumărate competiții internaționale, Corala „Armonia” a câștigat de fiecare dată cele mai înalte distincții, printre care medalii de aur în SUA, Austria și Letonia.

Orchestra „Muzica Divertis” este un partener tradițional al Armoniei, adaugând cu muzica lor instrumentală o vibrație în plus vocilor coralei.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0723611902 de luni până vineri, între 9:00-18:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.